Antonov Company
меню
data 30.12.2021 shows 2669

Авіакомпанія «АНТОНОВ» виконала терміновий рейс літаком АН-124-100М-150 на замовлення Нової пошти Глобал

Авіакомпанія «АНТОНОВ» виконала перевезення 135 тисяч міжнародних відправлень, які у наслідок погодних умов та недостатньої кількості доступних вантажних літаків на ринку, затримались у Європі.

Для Нової пошти Глобал перевезення вантажу літаком Ан-124-100М-150М стало першим в її діяльності, а «Руслан» був обраний за його велику вантажопідйомність – до 150 тон та об’єм вантажного відділення – до 700 м3. Рейс був виконаний за маршрутом: аеропорт Жешув (Польща) – Київ-Антонов (Україна), а загальна вага вантажу склала 65 тонн.

«Для нашої авіакомпанії перевезення поштових відправлень літаком Ан-124–100М-150, що є найбільшим серійним транспортним літаком у світі, також є незвичайним досвідом, оскільки ці літаки створювались і використовуються, головним чином, для перевезень великогабаритних і надважких вантажів. Ми раді співпраці з таким професійним і відповідальним партнером як «Нова Пошта» і тому, що в період щільної завантаженості нашого флоту нам вдалося допомогти у доставці відправлень до України для наших співвітчизників напередодні Різдвяних і новорічних свят», – сказав Андрій Благовісний, комерційний директор Авіакомпанії «АНТОНОВ».

«На початку грудня в нас були затримки міжнародних вантажів, зокрема з Китаю. Це було пов’язано з низкою факторів, серед яких – несприятливі погодні умови, невелика кількість доступних вантажних літаків на ринку, відсутність дозволів українським перевізникам від Польщі на переміщення через польсько-український кордон для транзитних вантажів. Проте ми завжди дбаємо про наших клієнтів, тому постійно шукаємо можливості, щоб забезпечити транзит відправлень з нашого хабу в Ризі та доставити їх до України. Тому обрали для перевезення транспортний літак «Руслан», що має велику вантажопідйомність, а отже, здатен перевезти велику кількість відправлень одночасно. Щоб здійснити цю доставку, нам довелося перевезти посилки з Латвії до Польщі автомобільним транспортом, оскільки аеропорт в Ризі не мав технічних можливостей прийняти літак такого розміру», - говорить Юрій Беневитський, СЕО Нової пошти Глобал.

Вантаж вже відсортовано, і наразі він доставляється клієнтам компанії. Напередодні Різдвяних та новорічних свят українці отримають бажані подарунки завдяки плідній співпраці команди «АНТОНОВ» та колективу Нової пошти Глобал.

Форма успішно відправлена!